Als u een vormgever (of dtp’er) nodig heeft, belt u Henriëtte of Marco (0226 342 806). Zij weten precies wie op welk moment inzetbaar is. Omdat we beschikken over een vast team vormgevers zijn we makkelijker voor een langere periode inzetbaar of per direct in geval van nood. Mocht ons hele team al geboekt zijn, dan kunnen we eventueel terugvallen op een aantal vaste ervaren freelancers die voldoen aan onze eisen.

Wij werken waar het u uitkomt
We hebben een eigen studio, maar we zitten ook graag bij reclamebureaus of intern bij andere opdrachtgevers. Indien gewenst nemen we onze eigen Mac met alle nodige software mee. Direct, flexibel en desgewenst op locatie. Zo heeft u een eigen reclamestudio in huis, zonder dat u daarvoor mensen hoeft aan te nemen. Vaak is dat op één of meerdere vaste dagen per week. Het voordeel hiervan is dat er hele korte lijnen zijn en dat we snel op ontwikkelingen kunnen reageren. Is het één dag in de week? Dan sparen we het werk op, zodat onze mensen al het werk die dag kunnen afhandelen. Als er daarna toch nog correcties zijn of er komt een spoedklus voorbij, dan kan dat altijd op onze eigen studio gedaan worden.

Henriëtte de Jong

Eigenaar

De altijd stralende Henriëtte regelt dat Anytime op rolletjes loopt. Ze ziet erop toe dat iedereen op de studio, klant en collega, zich comfortabel en welkom voelt.

Marco Olierook

Traffic

Marco is de stem van Anytime; elk contact loopt via hem. Hij plant jouw project in bij onze vaardige designers, en staat altijd klaar voor klant én collega.

Sanne de Jong

Head of Operations

Emiel de Jager-Kats

Senior Design

Emiel is een harde werker, en al jarenlang een rots in de branding bij Anytime. Hij heeft een oog voor inventief design, en ziet erop toe dat we altijd kwaliteit leveren aan iedere klant.

Lucia Rood

Design

Lucia beschermt de fijne werksfeer bij Anytime, en is een echte deadline-killer. Knopen doorhakken is voor haar geen probleem, en met een groot scala aan creatieve oplossingen staat ze klant en collega bij.

René Duijs

Senior Design

René draagt zijn hart op de tong. Naast oprechtheid kun je van hem creativiteit, oplossingen en mooi design verwachten. Inmiddels is hij uitgegroeid tot één van de vaste waarden van Anytime.

Milan Bakker

Webdesign / Developer

Van webdesign tot geanimeerde banners; Milan kan het allemaal. Niet alleen voor klanten, maar ook voor Anytime, houdt hij zich bezig met de website en social media content. Tijdens zijn werk laat hij de woordgrapjes niet liggen, en bezorgt iedereen een lach op het gezicht.

Amber Duijs-Ooijevaar

Design

De pen van Amber ligt nooit stil. Met haar gedreven instelling en oog voor detail weet ze haar werk én dat van collega’s naar een hoger niveau te tillen.

Stefan Huijboom

Design

Stefan begon als stagiair bij Anytime, maar is al snel uitgegroeid tot een vaste designer. Zijn handige trucjes en uitgebreide softwarekennis maken hem een waardevolle aanvulling op de studio. 

Jolijn Bosma

Design

Jonathan Fakhouri

Design

Rebecca Groenland

Stagiaire Design

Nina Hoefman

Stagiaire Traffic

Tabbe de Jong

Accountancy

Tabbe is één dag in de week te vinden in de studio, en brengt alles wat met cijfers te maken heeft in orde.

Harriëtta Suidgeest

Facilitair medewerker

Harriëtta is twee dagen in de week de steun en toeverlaat van iedereen bij Anytime. De representativiteit van onze werkplekken is vooral aan haar te danken.

Robin Putto

Design (Freelancer)

Hoewel Robin niet dagelijks op de studio werkt, is hij niet meer weg te denken uit het team van Anytime. Hij is een flexibele en ervaren vormgever die ook op locatie bij de klant inzetbaar is.

Matthijs Becker

Design (Freelancer)

Matthijs is ook zo’n vertrouwde en flexibele freelancer bij Anytime. Hij is regelmatig voor ons op locatie en kan waar nodig ingezet worden.

Team_Algemeen_800

Freelancers

Een greep uit onze vaste freelancers

Naast Robin en Matthijs zijn er nóg meer vaste ervaren freelancers die wij, met veel vertrouwen, inzetten op de meest uiteenlopende klussen.

Wil je meer weten? Wij helpen je graag!
Bel 0226 342 806, mail naar info@anytime.nl
of kom langs op Gildestraat 5 in Heerhugowaard

© 2000 - 2020
Reclamestudio Anytime B.V.
Lees ons Privacybeleid

Emiel de Jager-Kats

Senior Designer

Milan Bakker

Webdesign / Developer

Robin Putto

Freelance Designer

Matthijs Becker

Freelance Designer